Dropship Pustaka Cahaya Kasturi diperlukan

Diskaun sehingga 30%

PENERANGAN RINGKAS MENGENAI SISTEM DROPSHIP PCK

1.Dropship ialah satu sistem/teknik perniagaan masa kini yang TIDAK memerlukan modal yang besar atau simpanan stok. Selain itu rakan-rakan yang telah sertai program ini tidak perlu pos item yang ditempah/dibeli.

2 Apa yang rakan-rakan perolehi adalah KEUNTUNGAN jualan semata-mata. Yang penting rakan dropship mesti lakukan promosi, promosi, promosi & promosi. Produk utama yang akan rakan-rakan promosikan ialah Buku Agama terkini di pasaran yang terdapat di laman website PCK

CONTOH

Tugas rakan dropship ialah buat promosi secara berhemah & bijaksana buku/novel bestseller di wall facebook, fans page, blog atau website masing-masing. Kemudian dapatkan pembeli. PCK bertindak sebagai pengurus & penghantar tempahan bagi pihak rakan dropship setelah menerima semua bayaran & maklumat yang PCK perlukan.

Apa yang akan berlaku sekiranya rakan dropship telah berjaya mendapat pembeli?

1. Rakan dropship telah berdaftar secara SAH di laman web PCK  & mempunyai akaun masing-masing.

2. Rakan dropship ambil tempahan mereka. Mungkin ada yang berminat nak order 1 buah buku, mungkin 3 buah buku & mungkin 5 buah buku. Bergantung kepada keberkesanan promosi & teknik promosi masing-masing.

3. Setelah mendapat harga keseluruhan, rakan dropship boleh maklumkan kepada bakal pembeli tadi sama ada secara sms, PM, DM atau email untuk mendapat persetujuan pembelian. Jika telah bersetuju & bayaran juga telah diterima, rakan dropship perlu buat bayaran buku kepada BBO setelah ditolak keuntungan rakan dropship (keuntungan MAX 30%).

-20%

Uncategorized

Keajaiban Sedekah

RM20.00

Selepas Pembayaran Selesai boleh hantar bukti pembayaran di no whatsapp beriku dengan menekan butang dibawah atau Whatsapp 0193217699